Babysalmesang

Vi byder babyer (ca. 2-10 mdr.) og deres forældre ind i kirkerummet til en halv time fyldt med fortættede oplevelser i en nøje afstemt sammenhæng.

Kirkerummet er et særligt rum, hvor musik klinger anderledes end hjemme.
Selvom børnene ikke forstår teksterne i salmerne, kan de alligevel opfange lyden, stemningen og ånden i dem.

Målet er at skabe et fortættet, underholdende, meditativt og vedkommende forløb, hvor der er ro og plads til et intimt samvær med barnet.

Vi får nye sanseoplevelser ved at synge, danse eller lytte til musik, eller ved at høre små bibelfortællinger, som ’klædes på’ med scenografiske elementer og enkle musikalske improvisationer på slag- og knipseinstrumenter, der skaber helt særlige stemninger.

Der er mange gode grunde til at deltage i salmesang for baby. Den musik, barnet hører de første år, kan stimulere dets udvikling i mange positive retninger: Barnet pludrer mere, er mere fysisk aktivt, det er godt for motorikken og barnet er mere interesseret i social kontakt.

NYT HOLD  7. MARTS 2024 - TILMELD DIG HERUNDER

• Torsdage kl. 11.00-11.30
  • Første gang er: TORSDAG DEN 7. MARTS
  • Vi mødes 5 torsdage
  • Tilmeld dig - send en mail til kk@skaeringkirke.dk - oplys navn, email, telefonnr. samt barnets navn.

​Babysalmesang er gratis

Vi glæder os til at se jer!

Lisbeth Iversen

Marianne Houmøller-Jørgensen

Kirke- og kulturmedarbejder
Mail: kk@skaeringkirke.dk

Send en mail eller en sms til Marianne ved eventuelle afbud.

Buen

Hvad gør jeg, hvis min baby sover? Hvis jeg skal lune en flaske/amme? Hvis bleen bliver fyldt?

Du er velkommen selvom din baby er faldet i søvn i bilen eller i barnevognen på vej herhen!
Kom bare ind og vær med... måske får vi den lille at se lidt senere :-)

Du kan lune en flaske i vores køkken og amme/skifte ble i et dejligt roligt lokale, vi kalder Buen, lige ved siden af kirkerummet.

Buen er jeres rum, hvor I også kan trække jer, hvis du oplever, det er for meget for den lille den dag.

"DU FÅR SOLEN TIL AT SKINNE"

Til babysalmesang synger vi ofte denne skønne sang, som er skrevet og komponeret af Arne Andreasen.

Babysalmesang

Syng og dans med din baby - et tilbud for nybagte forældre og deres børn.

Spaghettigudstjeneste

En kort gudstjeneste tilrettelagt med aktiviteter, salmer og sange for børn.

Juniorkonfirmander

I juniorkonfirmandforløbet sætter vi ord, fortællinger og sange på tro, håb, kærlighed, død, sorg, drømme, himmel og Gud.

Børnepasning under gudstjenester

Et særligt program for børn tilbydes til børn under prædikenen.

Fantasi

For kreative bulderbasser, nørder, prinsesser og fossiler.

Legestue

Salmer, leg, bevægelse, rytmik, udflugter og dukketeater.

Nyhedsbrev særligt for børnefamilier i Skæring