Legestue

Går du hjemme, og har du brug for lidt voksensamvær eller har dit barn/børn brug for leg og sang
sammen med andre børn - så kom forbi legestuen. Alle er velkomne!

Vi mødes hver mandag kl. 9.30 til 11.30
50 kr. om måneden pr. familie - eller 20 kr. pr. gang

Legestuen er for børn op til skolealderen og deres forældre eller en anden nær voksen.
Forældre kan komme og få en snak med andre forældre, og børnene kan få nogle at lege med.
Så er du hjemme med dit barn – på barsel, orlov, hjemmegående eller har du bare en fridag sammen med dit barn
– er du meget velkommen til at møde op!

Hver gang begynder vi med sang og sanglege. Det tager ca. en halv time. Efter sang er der fri leg samt snak de voksne imellem. Det kan også være, at vi er ude i gårdhaven, hvor børnene kører på scooter eller vi laver bål.

For de større børn vil der også være en aktivitet som fingermaling, stoftryg med mere!

Der er kaffe og the på kanden samt vand til børnene, og man kan spise sin medbragte mad.
Inden vi siger tak for i dag, hjælpes vi ad med at rydde op.

Har du spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at ringe/skrive til:

Marianne Houmøller-Jørgensen

Kirke- og kulturmedarbejder
Mail: kk@skaeringkirke.dk

Send en mail eller en sms til Marianne ved eventuelle afbud.

Legestuen på Facebook

Vær med i det efterhånden ret store online fællesskab, som Legestuen i Skæring Kirke har på Facebook
- her kan du skrive med os, følge med i legestuens program og finde arrangementer særligt for børnefamilier :-)

Legestuen i Skæring Kirke på Facebook!

Nyhedsbrev særligt for børnefamilier i Skæring

Syng og dans med din baby - et tilbud for nybagte forældre og deres børn.

Spaghettigudstjeneste

En kort gudstjeneste tilrettelagt med aktiviteter, salmer og sange for børn.

Juniorkonfirmander

I juniorkonfirmandforløbet sætter vi ord, fortællinger og sange på tro, håb, kærlighed, død, sorg, drømme, himmel og Gud.

Børnepasning under gudstjenester

Et særligt program for børn tilbydes til børn under prædikenen.

Fantasi

For kreative bulderbasser, nørder, prinsesser og fossiler.

Legestue

Salmer, leg, bevægelse, rytmik, udflugter og dukketeater.